Forum Infoelectronica
http://forum.infoelectronica.ro/

montare alarma video
http://forum.infoelectronica.ro/viewtopic.php?f=3&t=3272
Pagina 1 din 1

Autor:  peep [ Joi Mai 10, 2012 10:42 pm ]
Subiectul mesajului:  montare alarma video

Simati domni, va rog ajutati-ma atit cu sfaturi dar si cu o schema concreta de cablare caci vreau sa-mi montez un sistem de alarmare la un punct alimentar aflat intr-o comuna din jurul orasului Slatina jud. olt, la o dist. de 10km , eu locuind in oras. As vrea sa folosesc 4 camere de luat vederi,de jur imprejurul cladirii,si am nevoie de sprijinul dvs. al celor profesionisti sa-mi spuneti citeva variante si modul de captere ,stocare si transmitere a informatiilor de alerta, nu detin tel. fix ci doar mobil. Va rog sa-mi raspundeti pt. a reveni dupa caz cu informatii concrete din partea mea. Cu stima.

Autor:  infoelectronica [ Sâm Mai 12, 2012 3:45 am ]
Subiectul mesajului:  Re: montare alarma video

Echipamente care sa realizeze functia ceruta de dumneavoastra se gasesc, cel mai probabil, in comert.

Transmiterea informatiei la o distanta de 10km, fara transport prin cablu, se poate face utilizand telefonul mobil (reteaua GSM) sau alta retea de telecomunicatii.
O diferenta "puternica", mai ales financiar, apare ... daca doriti sa vizualizati in timp real imaginile de pe camerele web amplasate in jurul cladirii sau ... de exemplu ... sa fiti instiintat printr-un apel pe mobil cand in jurul cladirii au avut loc miscari, camerele video inregistrand permanent imaginile independent de aceste miscari.
Ultima solutie necesita numai un telefon mobil si un sistem simplu de comanda a acestuia la sesizarea miscarii.
Daca doriti vizualizarea permanenta a imaginilor de pe camerele web, puteti realiza aceasta prin internet (daca comuna respectiva are net) ... de exemplu. Aceasta presupune o conexiune la net in magazinul dumneavoastra,racordarea camerelor la PC printr-o placa adegvata (depinde de la cate camere doriti sa captai informatia ... inteleg ca 4), soft corespunzator, o sursa ups, calculatorul permanent in functiune si racordat la internet ... iar acasa internet, calculator,soft.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/