Forum Infoelectronica
http://forum.infoelectronica.ro/

Telecomanda
http://forum.infoelectronica.ro/viewtopic.php?f=6&t=87
Pagina 1 din 1

Autor:  Electronistul [ Vin Mai 08, 2009 6:23 pm ]
Subiectul mesajului:  Telecomanda

se pot realiza comenzi de automatizare prin mobil (celular) ?

Autor:  infoelectronica [ Lun Mai 18, 2009 2:05 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

da.

Autor:  rami [ Sâm Iun 27, 2009 9:26 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

nu, nu sunt vorbe aruncate
la ce m-am gandit eu este destul de complex ca sa expun prin tst
ca sa fiu sincer m-ar interesa o schema, o idee, o posibilitate (daca exista) de comanda o tensiune de la un afisaj LCD monocrom (a unui mobil) si nu oricum ci in functie de caracterele afisate
de fapt acesta este "inima" schemei de automatizare

Autor:  infoelectronica [ Sâm Iun 27, 2009 12:19 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

sa comunici intre doua telefoane celulare iar unul sa aiba posibilitatea de interpretare a numarului primit prin sms de la celalalt pentru a executa o comada functie de valoare fiecarei cifre ?

Autor:  rami [ Sâm Iul 25, 2009 5:38 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

ceva de genu.......dar nu neap[rat fiecare caracter in parte ci un la un grup de caractere, nr telefon.etc.....

Autor:  infoelectronica [ Sâm Iul 25, 2009 10:26 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

daca vrei ceva concret spune si incercam sa gasim.
formuleaza cat mai precis ce doresti sa obtii.

Autor:  gica70 [ Sâm Dec 26, 2009 2:45 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

rami scrie:
nu, nu sunt vorbe aruncate
la ce m-am gandit eu este destul de complex ca sa expun prin tst
ca sa fiu sincer m-ar interesa o schema, o idee, o posibilitate (daca exista) de comanda o tensiune de la un afisaj LCD monocrom (a unui mobil) si nu oricum ci in functie de caracterele afisate
de fapt acesta este "inima" schemei de automatizare

Mai "realistic" cred ca se pot folosi tonurile DTMF. Daca cifrele afisate pe mobil ar fi din numai 7 segmente ar fi fost OK. Nu mai vorbim de litere..

Autor:  infoelectronica [ Mie Feb 03, 2010 3:24 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

rami, cum a ramas ?

Autor:  ursus2 [ Mie Mar 17, 2010 8:38 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

rami scrie:
nu, nu sunt vorbe aruncate
la ce m-am gandit eu este destul de complex ca sa expun prin tst
ca sa fiu sincer m-ar interesa o schema, o idee, o posibilitate (daca exista) de comanda o tensiune de la un afisaj LCD monocrom (a unui mobil) si nu oricum ci in functie de caracterele afisate
de fapt acesta este "inima" schemei de automatizare

Ce vrea sa faca?N-am inteles nimic.

Autor:  cristan [ Mar Iun 16, 2015 12:09 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Telecomanda

Nu prea am inteles mare lucru dar poti incerca http://www.lannad.ro. Desigur, ne poti da mai multe detalii legat de automatizarea dorita dar da, se poate folosi un telefon pentru comanda.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/